top of page

Kostenverlaging

Enerzijds het optimaliseren van de Total Cost of Ownership voor de eindgebruiker en anderzijds het verlagen van de operationele kosten voor de installateur. Hoe doen we dat?

Installateur

Kortste montagetijd: Alle armaturen worden volledig gemonteerd aangeleverd. Hierdoor is de duur van de montage van een EvaQ-inbouwtoestel minder dan 5 minuten.
Evaq armaturen zijn standaard leverbaar met directe voeding of Wieland connectoren.

MPT1-frame: Standaard in elke verpakking een handige tool als er geen gatenzaag voorhanden is en tevens te gebruiken als versteviging bij zachte plafonds.

MPT1-tool.png

EvaQ Services app: een eenvoudig te gebruiken app voor het registreren en publiceren van het logboek, het plannen van onderhoud en eventuele overdracht aan een onderhoudspartij.

Lees meer over EvaQ Services

Eindgebruiker

Laagste exploitatiekosten: De belangrijkste bestanddelen voor een gunstige exploitatie van noodverlichting zijn meegenomen in de ontwikkeling van de armaturen.


Reservering batterij vervanging: de hoogwaardige lithium-ion batterij heeft een minimale levensduur batterij van 4 jaar.

Jaarlijkse energiekosten: door het vermogen van slechts 1,14 W en de hoge en uitgebalanceerde lichtopbrengst van 300 Lumen zijn er vaak minder armaturen nodig.

Circulaire producten met een echte restwaarde van de armaturen: alle componenten kunnen worden hergebruikt.

Jaarlijkse wettelijke controle van de armaturen: Met de EvaQ Services app is het digitale logbook is altijd up-to-date en elk moment af te drukken.

Lees meer over EvaQ Services

bottom of page